dilluns, 5 d’octubre del 2009

Moros i Cristians Crevillent '09



Com es costum a Crevillent, cada any, al mes d’octubre i coincidint amb el patró San Francesc de Asis, es celebren les festes de moros i cristians en memòria a aquest sant.
Aquest any parle des de la gran satisfacció de dir que la meua comparsa, la dels moros vells Tuareg, celebrarem la capitania, però he de començar des de el principi, cal dir que son 12 comparses, 6 mores i 6 cristianes, la capitania va variant al cap dels anys, això vol dir, que fins 6 anys, la meua comparsa no tornarà a ser capitania.
Per a celebrar aquesta data, les “amigues de la sultana”, li vam fer un ball al boato, ja que aquest any, la sultana fos la germana de la meua millor amiga.
Per fer-vos una idea sobre la pròxima entrada,a questa tractarà sobre la meva millor amiga, que serà sultana l’any següent, i la seua proclamació serà el pròxim dimarts dia 6, demà!!
Aquesta proclamació significarà la fi de les festes 2009, i haurem d’esperar altre any per gaudir d’aquestes festes d’interès turístic nacional.

3 comentaris:

  1. Hola Palomaa!!tengo que decir que me ha hecho ilu que me escribieses en mi blog. Respondiendo a lo que has escrito te diré que los creadores son americanos (cosa que yo también me sorprendí). Por eso espero seguir publicando artículos curiosos y a la vez informativos(por qué no). Me parece muy interesante el tema de tu blog, ya que es algo que nos toca a todos de cerca. Espero nuevas noticias!!!. Besos

    ResponElimina
  2. Paloma! A que és difícil incorporar-se després dels Moros i Cristians del teu poble? De vegades crec que és pijor que el síndrome post-vacacional...hehe
    Enguany no vaig poder passar-me per Crevillent, i això que vaig estar prop de fer-ho. Així i tot, l'any que ve et promet que aniré i et voré ballar, com tant t'agrada.
    Això d'esperar 6 anys per a tornar a ser capitania deu ser un poc pesat...al meu poble tenim que esperar 3 anys i ja ens tornem bojos...

    ResponElimina
  3. AAAAAiiiiiissssss!!!! I que bonica és la foto!!! jajajajaja mareeee!!! Que ganes que tinc de tornar a estar en festes!!!

    ResponElimina