divendres, 16 d’octubre del 2009

II Festival Oriental del Mediterrani



Tinc el plaer de parlar-vos d’un dels espectacles mes meravellosos que existeixen per a mi, us presente el II Festival Oriental del Mediterrani, celebrat a Crevillent el pasat cap de setmana, en el qual jo he sigut component, assistint a tots els tallers i actuant en la gala final amb l’Associació Cultural Security Dance.
Aquest festival apart de promoure la cultura oriental ha sigut una bona manera de donar-li a un cap de setmana el color suficient com per a imaginar lo que es un bon espectacle.
Com podeu observar a la foto, moment final de la gala amb la actuació del Security Dance, es pot rebre la tensió que en eixos moments estàvem vivint tots els components a més de la alegria que ens corroïa per poder estar fent el que mes ens agrada davant de tanta gent.
En la gala del dissabte 10 d’octubre, a més, van participar distints professors que estaven allí per a ensenyar-nos en els tallers, com per exemple, Mistri, Gloria Alba, Mohamed Kazafi i Narjess Montasser.
Els tallers van durar des de dissabte pel matí fins diumenge a la nit, amb l’entrega final d’uns diplomes.
L’organització va estar al càrrec de l’Associació Cultural Security Dance, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Crevillent, UNDEF i Carros de Foc.
Ve ser un cap se setmana ple d’emoció, ball, cultura i espectacle que mai oblidaré, i com a que és la segona volta que es celebra, esperem que arriben moltes més edicions.

2 comentaris:

  1. Hola Paloma!!! que bé que t'ho passes! jeje
    encara no t'he vist ballar...però pel que m'han dit ho fas de categoria.
    Al menys hi ha gent que s'esforça per a realitzar actes culturals i això ens ha de complaure.
    Espere vorer com balles enguany...aixina que avisa'm quan tingues una actuació, eh??jejeje
    ens veiem a classe!

    ResponElimina
  2. Palomitaa palomita jajaj muchas gracias todo lo de esto jajaj y qe me encanta lo qe as exo cn el blog xd qe al sabado lo mas seguro qe me veas alli, weno nolose pero si xqe me encantaria ir al baile pero es el cmpleaños de mi mejor amiga i poos,, nse lo qe acer jajaj weno ya ablamos teqiero

    ResponElimina