divendres, 8 de gener del 2010

Security Dance en Jerez


Després de 15 actualitzacions al llarg de 4 mesos, aquesta és l'última que contarà per a la meua nota en l'assignatura Comunicació i Informació en Internet.

Us he informat de coses variades, totes referides a l'espectacle, per descomptat, d'una banda, les festes patronals del meu poble, Crevillent, el mig any de Busot, etc.

Però sobre tot coses referides al grup de ball del com sóc component, el Security Dance, la nostra última caminada ha estat per Jerez, en la seva gran cavalcada de reis.

Després de 7 hores d'autobús des de Crevillent, el Security Dance arriba a Jerez, juntament amb el grup de percussió Pan de Azúcar, d'Alacant, amb totes les ganes de ser un membre més en la coneguda cavalcada.

Acompanyant al Rei Baltasar, el Security Dance i Pan de Azúcar van fer gala dels seus vestits al més pur estil africà, deixant a tots els xerezans bocabadats amb la dansa i la percussió que acompanyava.

Cavalcada que va durar unes 5 hores aproximadament, encara que sense descans per als ballarins i el grup de percussió.

Per als xerezans mai caurà en l'oblit el boato tan grandiós que va tenir el Rei Baltasar, i el grup Security Dance mai oblidarà la convivència, l'elegància, i la cavalcada dels Reis Mags de Jerez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada