dilluns, 4 de gener del 2010

Cavalcada en Jerez de la Frontera


Després del dia de Nadal i la Nit de cap d'any que porta l'any nou, solament queda, per a finalitzar les festes, el dia de l'arribada dels Reis Mags.
Com és tradició en Jerez de la Frontera i en la resta d'Espanya, el dia anterior se celebra la cavalcada dels Reis Mags d'Orient, que deixa als nens i nenes tenir la seva última oportunitat per a demanar aquells regals que desitgen desembolicar l'endemà.

En Jerez de la Frontera aquesta tradició comença a les 16:00 del dia 5 de gener, amb la coronació dels Reis Mags, la seua benvinguda oficial. Segueix a les 17:30 amb la gran cavalcada en la qual la música, el ball i el color estaran molt presents per a fer les delícies dels més petits.

I finalment a les 21:30 l'adoració dels Reis Mags, en “Albereda Cristina”, on les seves Majestats baixaran de les carrosses per a adorar al Nen Jesús, lliurar l'or, encens i mirra i saludar als nens i nenes de Jerez.

En la gran cavalcada, per descomptat, no us podeu perdre l'actuació especial del grup Security Dance, que en aquesta ocasió recorre 600 km per a embaladir als nens Xerezans amb les seves danses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada